Fõmenü

Látogatóink száma:
14.640.081
 

tárhely és domain
buszbérlés, buszrendelés
grafikai tervezés, egyedi programozás
semen extender
fordítás, fordítóiroda
Üdvözlünk a Polisz online játékban! Ez a menüpont hivatott arra hogy mindenki számára érthetővé tegye a játékot, és ha akadnak homályos foltok akkor azokat eloszlassa.

Hogy miről is szól ez a játék? Elsősorban arról hogy jól érezzük magunkat, játszunk egy jót ebben az interaktív és sokrétű rendszerben. Készíts magadnak egy karaktert, nevezed el úgy hogy ha később jól játszol mindenki rettegve ejtse ki majd ezt a nevet.

Ám ahhoz hogy dicső bajnok, vagy rettegett hős legyél először meg kell ismerkedned a szabályokkal, amely elengedhetetlen ahhoz hogy jól menjen a játék.A lenti menüpontokat elolvashatod sorban, vagy ahogy kedved tartja, mindkét esetben könnyen elsajátítod a játék kezelését!
1. Regisztráció
2. Ismerkedés a játékkal
3. Karakterlap
4. Tanulás
5. Config
6. Harc
7. Főmenü
8. A játék célja
9. FAQ (GY.I.K.)
10. Fórum - és játékszabályzat
11. Hogyan Kezdjünk játszani? Az első lépések kezdőknek!
8. A játék célja

A játék elsődleges célja hogy te legyél a leghatalmasabb harcos, a leggazdagabb polgár a Poliszban. Ehhez nem kell mást tenned, mint hogy figyeled mikor dobja ki a média azt a hírt hogy valaki új Pollónium mezőt talált valahol a Poliszon kívül. Csak követned kell a pénzéhes árnyvadászokat és biztos megtalálod a pénzzel kecsegtető mezőt. Ekkor kezdődhet a harc.Egy Pollónium mező teljes kimerítése általában egy hónapig tart. Aki legyőzi a többi vetélytársat, uralhatja az ott felhalmozott Pollóniumot, amit majd később tetszése szerint költhet el. Ám jól készülj fel, mert nem minden Pollónium mezőn ugyanazok a szabályok, és vetélytársaid is trükköznek majd. Miközben gyüjtögetsz orvul rád támadnak, vagy lekötnek, hogy elhappolják előled a mezők kincsét. Itt csak egy szabály érvényes: Csak egy maradhat.

Jognyilatkozat
Készítők
Médiaajánlat