Fõmenü

Látogatóink száma:
15.768.053
 

tárhely és domain
buszbérlés, buszrendelés
grafikai tervezés, egyedi programozás
semen extender
fordítás, fordítóiroda
FIGYELEM! A játékban komoly tárgy és pénzjutalmak kerülnek kiosztásra, ezért megkérünk, hogy valós nevet, születési dátumot, és pontos lakcímet adj meg. Ezeket az adataidat az esetleges visszaélések miatt később nem tudod módosítani!

Amennyiben a fent említett jutalmak valamelyikét megnyered csak akkor kapod meg azt, ha a felsorolt összes adat (név, születési dátum, lakcím) megegyezik a valósággal. Amennyiben nem, úgy sajnos nem áll módunkban megjutalmazni.

Teljes név: Maximum 20 karakter írható be, valamint a speciális karakterek nem használhatók!
Nickneved: Maximum 10 karakter írható be, valamint a speciális karakterek nem használhatók!
Fórumhoz kép: Kép választása
Születési dátum:
Város: Maximum 20 karakter írható be, valamint a speciális karakterek nem használhatók!
Cím: Maximum 50 karakter írható be, valamint a speciális karakterek nem használhatók!
E-mail címed: Maximum 50 karakter írható be, valamint a speciális karakterek nem használhatók!
Jelszavad: Maximum 15 karakter írható be, valamint a speciális karakterek nem használhatók!
Jelszó emlékeztető: Maximum 100 karakter írható be, valamint a speciális karakterek nem használhatók!
Ha regisztrálsz, akkor vállalod az alábbi szabályainkat:

1. A játék használata ingyenes, de a karakterek és egyéb jutalmak a készítők tulajdonát képezik, így azoknak eladása, vagy a játék szabályain kívüli cseréje a készítők megkárosításának minősül. A károkozásért felelőssé tehető játékos köteles a kár összegét megtéríteni a készítők felé. A kértérítést regisztrációjával mindenki mintegy szerződéses viszonyban önnként vállalja.

2. A játék bármilyen jellegű értékcsökkentése szintén a fenti kategóriába sorolható kártérítést von maga után. Ezalatt értjük a server fagyasztását, feltörését, más játékosoknak való károkozást, valamint a játék grafikus összképének megváltoztatását. Ilyen esetben a készítők felfedhetik a játékos kilétét, valamint a vállalt kötelezettségeinek megszegése miatt kártérítést igényelhetnek.

3. A játékosok a játék fizetős részeit saját felelősségükre vehetik igénybe. A készítők nem vállalnak felelősséget semmiféle nem szándékosan okozott anyagi hátrányért, ami a szolgáltatásokat használó játékost éri.

4. A jognyilatkozatot, illetve a fórum,- és játékszabályzatot elolvastam, minden pontjával egyetértek és azokat betartom.

5. Regisztrációddal hozzájárulsz ahhoz, hogy e-mail címedre az általános tájékoztató hírleveleken kívül üzleti partnereink, támogatóink ajánlatát is eljuttassuk Hozzád. A hírlevélről leiratkozni a regisztrációd törlésével lehet.

Amennyiben használod a Polisz on-line játékot a fenti feltételeket elfogadtad, magadra szerződési kötelező erővel hatónak ismerted el.

Elfogadom a fenti szabályokat!

Jognyilatkozat
Készítők
Médiaajánlat