Fõmenü

Látogatóink száma:
15.768.014
 

tárhely és domain
buszbérlés, buszrendelés
grafikai tervezés, egyedi programozás
semen extender
fordítás, fordítóiroda
A Polisz.hu oldal egyedülálló a magyar piacon, hiszen mind ötletében, mind képeiben, mind felépítésében teljesen a készítők szellemi terméke.

Oldalunkon csak általunk készített és kitalált objektumokat használunk fel, ezért különösen nagy figyelmet fordítottuk ezek védelmére.

A POLISZ.HU oldalán található minden képi és szövegelem szerzői jogvédelem alatt áll, nevünk hivatalosan bejegyzett védjegy, ezért bármilyen anyag felhasználása tilos.

A felhasználást az oldal tulajdonosa engedélyezheti írásban, amennyiben ezt tőle írásban kérik: nagy.balazs@polisz.hu. Egyéb felhazsnálás nem lehetséges.

A polisz.hu játék használatából eredő károkért a készítők semmiféle felelősséget nem vállalnak, ellenben a játékosok a regisztrációval elfogadták, hogy a játék bármilyen károsítása, amely a készítőknek vagy a játékosoknak joghátrányt, adatvesztést, sérülést, szolgáltatás-kimaradást okoz a hatályos BTK és PTK szerint büntetendő cselekedet. A játékosok e téren kártérítési felelősséget vállaltak magukra regisztrációjukkal.

A Polisz.hu játék használata ingyenes, azonban a játékban nagy értékű jutalmak is kerülhetnek kiosztásra, illetve bizonyos funkciókat sms feltöltéssel is el lehet érni. Amennyiben a játékos a regisztrációnál nem valós adatokat ad meg, vagy a győzelme becsületességéhez kétség fűzhető a készítők saját joga a nyereményt visszatartani, vagy más játékosnak kiutalni. Az sms feltöltéssel kapcsolatos problémákat a support team felé kell jelezni. Amennyiben egyértelműen bizonyítható, hogy a rendszer hibájából nem történt feltöltés a support javítja a hibát, amennyiben ez nem egyértelműen bizonyítható a készítők nem tehetnek semmit. ez ügyben felelősségük nem megállapítható.

Amennyiben a játékosok kárt okoznak a játékban őket terheli a helyreállítás költsége, a kár kijavításának költsége, illetve a szolgáltatás kimaradásából származó egyéb terhek is.

A Polisz.hu játékban való részvétel jogát a készítőknek jogában áll bármikor megvonni a játékosoktól.

Jognyilatkozat
Készítők
Médiaajánlat