re: 71 KP üzibe elküldöm Karfi mester hogy melyik karimra kérném a presztizseket, mert gondolom úgyse lehet átadni, akkor legalább kárba ne vesszen...:)
re: 70 Jújj elis felejtettem azt ami miatt ide irtam... Karfi amit nyertem presztizs-t asszem 20at, átlehet adni másik embernek, vagy csak saját karira oszthatom? csakmert nem tartom fontosnak a növelését, ritkán lépek be, ritkán játszom,egyszóval nemszeretném ha kárbamenne a dolog.
Érdekesen hangzik és engem is érdekelnének hasonló versenyek...
A mostani verseny végét illetően: imre és betty karakterekre kérnék 20-20 pzst és yuna -ra 10et. Az újratanítással kapcsolatban nem tudom, ez hogy nézne ki :-( Úgyhogy ezügyben nem tudok nyilatkozni...
re: 64 az nem is segitene rajtam tele vagoyk e-mailcimekel és nem tudom melyikkel regeltem a poliszra és csake gyet nézek állandoan:) ha vlmi akkor msn-en:P
érdeklődnék, hogy a későbbiekben különöző szempontok alapján megrendezett versenyek mennyire érdekelnek titeket.
Lennének esetik akár extrémek is, kinek van a legszerencsétlenebb psychója pl, vagy szavazással eldönthetőek például kié a legkirályabbul kinéző :) CK... etc.
Természetesen a 3 alap versenyszám ezután is meg fog maradni.