re: 33 szia minél többet harcolsz, annál több pollóniumot fogsz szerezni. a győzelmek számát osztani kell 5el, és szorozni az árnyvadász szintjével. ennyi pollóniumot kapsz egy árnyvadász után. pl vagy egy árnyvadászod, amivel csináltál 50 győzelmet, és 4-es szinten van, akkor 50/5*4 az 40. tehát ezután 40 pollóniumot fogsz kapni tornazáráskor, ami minden hónap 10dike körül van
akkor hajlok az ön véleményére és akkor tököt szeretnék vásárolni innen... lehet sütőtököt is? kérem válaszoljon, nagyon fontos lenne, különben öngyilkos leszek...
ööö... szeretnék babot vásárolni... de nem tudom, hogy úgy jó-e, hogy a piacon megveszem és beszkennelem, elküldöm a készítő úrnak levélben... és hogy akkor megkapom-e itt a játékban is a babokat, vagy hogy van ez? merthogy tárgyi bizonyíték van róla... a segítséget előre is köszönöm... még új vagyok itt és lehet, hogy ez buta kérdés egyébként...
re: 8 Hello!Lenne egy kérdésem!Hogyan lehet központot törölni? Mert elrontottam és szeretnék egy újat csinálni,de ugyanezen e néven később! Előre is köszi : Ruiz
ja ok, azokat a babokat be kell váltani csokira és akkor nyomhatsz csokimikulást meg utána azt összetörheted és sok kis csokiikulás lesz amiket megtaníthatsz minden féle fajta majta pajta dologra