Fõmenü

Látogatóink száma:
15.334.545
 

tárhely és domain
buszbérlés, buszrendelés
grafikai tervezés, egyedi programozás
semen extender
fordítás, fordítóiroda
Üdvözlünk a Polisz online játékban! Ez a menüpont hivatott arra hogy mindenki számára érthetővé tegye a játékot, és ha akadnak homályos foltok akkor azokat eloszlassa.

Hogy miről is szól ez a játék? Elsősorban arról hogy jól érezzük magunkat, játszunk egy jót ebben az interaktív és sokrétű rendszerben. Készíts magadnak egy karaktert, nevezed el úgy hogy ha később jól játszol mindenki rettegve ejtse ki majd ezt a nevet.

Ám ahhoz hogy dicső bajnok, vagy rettegett hős legyél először meg kell ismerkedned a szabályokkal, amely elengedhetetlen ahhoz hogy jól menjen a játék.A lenti menüpontokat elolvashatod sorban, vagy ahogy kedved tartja, mindkét esetben könnyen elsajátítod a játék kezelését!
1. Regisztráció
2. Ismerkedés a játékkal
3. Karakterlap
4. Tanulás
5. Config
6. Harc
7. Főmenü
8. A játék célja
9. FAQ (GY.I.K.)
10. Fórum - és játékszabályzat
11. Hogyan Kezdjünk játszani? Az első lépések kezdőknek!

Főmenü

Itt találhatod azokat a menüpontokat, amelyek tulajdonképpen csak tájékoztató jellegüek, ám mégis nagyon fontosak, hiszen emelik a játék komfortját

 

Hírek : A menüpontot a Belépés pont alatt taglaltuk.

Szabályrendszer : Mivel éppen ezt olvasod, úgy gondolom nem kell különösebben taglalni.

Karakterlista : A játékban szereplő karaktereket találhatod meg itt a Házak alá rendezve. Ha rányomsz valamelyikre, megmutatja a Ház alá tarzozó karaktereket. Fent a rendezési sorrendet állítgathatod, alul a következő oldalra lapozhatsz.

Toplista : Itt nézheted meg hogy éppen hogy áll a karaktered a mindenkori toplistán. Fontos lehet hogy az élre törj, hiszen ha eredményt érsz el, akár értékes tárgynyereménnyel is gazdagodhatsz.

Csaták : Az aktuális párbajokat láthatod és követheted nyomon a játékban. A csata száma az előzőidőszak zárásától számított X edik csata(pl. ha 1500 akkor ez az előző zárás óta az 1500. csata).

Fórum : Itt beszélheted meg élményeidet a többi játékossal. Naponta egyszer-kétszer mindenképpen érdemes ide benézned hiszen értékes információ morzsákat csipegethetsz fel, vagy beszélgethetsz néhány percet játékos társaiddal. Az oldalon megjelenő híreket ide is bemásoljuk, általában egy új témát nyitva nekik. Ha egy régi hírt keresel akkor rákereshetsz a téma címére a fenti menüsorban.

Kilépés : Ha abbahagyod a játékot, itt tudsz kilépni a központodból. Érdemes megtenned hogy később, ha felállsz a gép mellől, mások ne tudjanak belépni a tudtodon kívül. Az ilyen károkozásért természetesen a Polisz gárdája semmilyen felelőséget nem vállal.

Jognyilatkozat
Készítők
Médiaajánlat