Fõmenü

Látogatóink száma:
15.009.410
 

tárhely és domain
buszbérlés, buszrendelés
grafikai tervezés, egyedi programozás
semen extender
fordítás, fordítóiroda
Üdvözlünk a Polisz online játékban! Ez a menüpont hivatott arra hogy mindenki számára érthetővé tegye a játékot, és ha akadnak homályos foltok akkor azokat eloszlassa.

Hogy miről is szól ez a játék? Elsősorban arról hogy jól érezzük magunkat, játszunk egy jót ebben az interaktív és sokrétű rendszerben. Készíts magadnak egy karaktert, nevezed el úgy hogy ha később jól játszol mindenki rettegve ejtse ki majd ezt a nevet.

Ám ahhoz hogy dicső bajnok, vagy rettegett hős legyél először meg kell ismerkedned a szabályokkal, amely elengedhetetlen ahhoz hogy jól menjen a játék.A lenti menüpontokat elolvashatod sorban, vagy ahogy kedved tartja, mindkét esetben könnyen elsajátítod a játék kezelését!
1. Regisztráció
2. Ismerkedés a játékkal
3. Karakterlap
4. Tanulás
5. Config
6. Harc
7. Főmenü
8. A játék célja
9. FAQ (GY.I.K.)
10. Fórum - és játékszabályzat
11. Hogyan Kezdjünk játszani? Az első lépések kezdőknek!

Tanulás

Az egyik fontos taktikai eleme a játéknak. Minden karakter tanulhat harci technikákat és szüksége is lesz rá a csatában. Ezt úgy teheti meg , hogy a két oszlopban bejelöli a kiválasztandó technikát.Ami nagyon fontos, hogy a két szomszédos technika üti egymást, vagyis soronként csak az egyiket választhatjuk ki, a másik olyankor elérhetetlenné válik. Érdemes jól meggondolnunk mit választunk mert később NEM MÓDOSÍTHATÓK(csak speciálisépületekkel). A technikákról és hatásukról bővebben a K.A.V.E. ide vonatkozó fejezetében olvashatsz.

Vegyük akkor sorra a technikákat. A bal oldali oszlop tartalmazza az általános technikákat, amelyek között csupán az a különbség hogy valaki mennyire agresszíven támad. A legfelső a legvédekezőbb technika, ez keveset sebez ám nagy bónuszt ad a védekezésre(+15%,+10%,+5%). Nyilván a bal oldali oszlop legalsó technikája a legagresszívebb, az sebez a legnagyobbat , de ott a karakter egyáltalán nem védekezik.

A jobb oldali oszlop tartalmazza az ún. speciális technikákat. Ezeknek nincsen közvetlen sebzésük, inkább a harc kimenetelét befolyásolják döntő módon. Az első kettő -a közelkerülés és az eltávolodás- arra jó hogy a harci poziciónkat módosítsuk, ezáltal növelve vagy csökkentve a sebzésünket, a speciális technika elleni védés lehetővé teszi, hogy felkészüljünk az ellenfelek speciális támadásai ellen, míg a spec technika valamilyen speciális hatást vált ki a harc közben

Ezekről bővebben a harc c. fejezet alatt olvashattok.

FONTOS:A technikák sebzése illetve a védekezés mechanizmusa minden fajnál megegyezik egy kivételével, ez pedig a speciális technika. A speciális technika minden fajnál EGYEDI, ezért ha két különböző faj csap össze , akkor teljesen más hatást fog előidézni, ha mind ketten bevetik speciális képességeiket.

Jognyilatkozat
Készítők
Médiaajánlat