Fõmenü

Látogatóink száma:
14.971.542
 

tárhely és domain
buszbérlés, buszrendelés
grafikai tervezés, egyedi programozás
semen extender
fordítás, fordítóiroda
Üdvözlünk a Polisz online játékban! Ez a menüpont hivatott arra hogy mindenki számára érthetővé tegye a játékot, és ha akadnak homályos foltok akkor azokat eloszlassa.

Hogy miről is szól ez a játék? Elsősorban arról hogy jól érezzük magunkat, játszunk egy jót ebben az interaktív és sokrétű rendszerben. Készíts magadnak egy karaktert, nevezed el úgy hogy ha később jól játszol mindenki rettegve ejtse ki majd ezt a nevet.

Ám ahhoz hogy dicső bajnok, vagy rettegett hős legyél először meg kell ismerkedned a szabályokkal, amely elengedhetetlen ahhoz hogy jól menjen a játék.A lenti menüpontokat elolvashatod sorban, vagy ahogy kedved tartja, mindkét esetben könnyen elsajátítod a játék kezelését!
1. Regisztráció
2. Ismerkedés a játékkal
3. Karakterlap
4. Tanulás
5. Config
6. Harc
7. Főmenü
8. A játék célja
9. FAQ (GY.I.K.)
10. Fórum - és játékszabályzat
11. Hogyan Kezdjünk játszani? Az első lépések kezdőknek!

Ismerkedés a játékkal

Miután bepötyögted a jelszót és a felhasználónevet a Belépés menüpont alatt, a hírek oldalra kerülsz ahol mindig a játékkal kapcsolatos legfrissebb híreket tesszük közzé. Nem kell izgulnod, hogy lemaradsz egy hírről, mert a Hírarchivum menüpontra nyomva megnyithatod az eddigi összes hírt.

 

Megjegyzés: Ha a játékban valamilyen nagyobb horderejű módosítás történik, a Polisz gárdája általában a fórumban is megjeleníti a hírt egy téma keretében, hogy azoknak a figyelmét se kerülje el, akik esetleg csak azt böngészik rendszeresen.

A Baloldali menün észre veheted hogy megjelent egy Központ nevezetű újabb sor, amely alatt további menüpontokat találsz. Ezeket fogom most sorra venni.

 

Irányítótorony

A központoddal és annak környezetével kapcsolatos információkat és beállításokat tatlálhatod meg itt.

Az első menüpontban annak a bolygónak az adatait láthatod ahol a játék is folyik(Yandain). Míg az Általános adatok csak statisztikai jellegűek, az Erőforrás a tényleges, játékban előforduló értékeket közli, érdemes ezekre odafigyelni.

Nagyon fontos még a Napszakok változását mutató kép. Ez határozza meg hogy a bolygó három, ciklikusan változó napszaka közül éppen melyik tart és az még mennyi ideig. Erre mindig figyelj, mert ez módosítja árnyvadászaid képességeit. Bővebb felvilágosítást a K.A.V.E. ide vonatkozó résézben találsz.

A következő menüpont a Központod adatai ról ad felvilágosítást. Biztonsági okokból nem mindegyik adatot lehet változtatni ezért erre figyelj mikor regisztrálod magadat.

Végezetül az utolsó menüpontban Épitkezhetsz , fejlesztheted a Központod infrastruktúráját, amely majd kihat a központ gazdasági életére , a zsoldosaid harci képességére és még sok egyébre.

Jelenleg ez a menü nem üzemel!!!

 

Központi Üzenetek

Itt kommunikálhatsz a többi központtal, vagyis a játékosokkal. A bejövő üzenetek alatt láthatod az eddig kapott üzeneteket, a kimenő alatt pedig azt amit te küldtél el másoknak. A harmadik menüpont alatt irhatsz üzenetet , ehhez csak a játékos Központjának számát(egy betű 4 szám) kell tudnod, amelyet megnézhetsz a Központok listája alatt, vagy ha már írtatok egymásnak akkor a Társak menüpont alatt.

Üzenetet magadnak is tudsz küldeni, így készíthetsz jegyzeteket a játékról, de akár ellenfeled taktikáiról is.

FONTOS:Természetesen itt is igaz az hogy a vulgáris szavak, a pocskondiázás, a lejáratás kerülendő.

 

K.A.V.E.

Hangzatos rövidités, ám mit jelent pontosan? Központi Adat Vezérlő Egység, a hivatalos neve(a köznyelv csak KÁVÉ nak becézi), ez hálózza be az egész várost, ezért is található meg a te Központodban is. Leginkább egy modern könyvtárhoz hasonlít ahol különböző történeteket olvashatsz el, megtudhatsz fontos információkat , vagy akár a játék történelmét is kielemezheted.

Az információkat csoportokba osztva szelektáltuk szét az átláthatóság kedvéért. A KAVE nagyrésze háttéranyag amit nem kell elolvasnod ahhoz hogy játszani tudj a játékkal, ám nagyban színesíti azt, megadja az alaphangulatot, sőt elrejtett és titkos információkat is találhatsz benne.

Vannak olyan részei is, amelyek a harcot könnyítik meg, leirják a különböző karakterek előnyeit, hátrányait, a napszakok változását, a szint és ütéstáblázatokat, vagyis olyan dolgokat amelyeket egy igazán jó játékosnak mindenképpen tudnia kell.

A másik ok amiért erősen ajánlott a KAVE lapozgatása a Titkos Információk. Ezek a zöld betüvel kiemelt részek olyan hírmorzsák, amelyeket csak a játék közben lehet felszedegetni. Ahhoz hogy egy Titkos Információhoz hozzá férj az ott feltüntetett Presztizspontot el kell érnie a Központodnak. A Központ presztizse mindig megegyezik a Központ legmagasabb presztizsű karakterével (esetleges épületek adhatnak hozzá bónuszokat).Amint elérted a megfelelő presztizspont mennyiséget, egy új információ válik láthatóvá.

 

Árnyvadász reg.

Ebben a menüpontban lehet az árnyvadászokat regisztrálni. itt láthatod azt is, mennyi pollóniumod áll még rendelkezésre.

 

Árnyvadászok

Talán a játék legfontosabb menüpontja. Itt találhatóak meg azok a karakterek amelyekkel játszani fogsz.

Ha megnyitod az árnyvadászok menüpontot, a program kilistázza fajok szerint a rendelkezésedre álló harcosokat.

Belépve a karakter lapjára 3 fő menüpontot láthatsz, ezekről részletesen a következő menüpontban, a karakterlapon találsz leírást.

Jognyilatkozat
Készítők
Médiaajánlat