Fõmenü

Látogatóink száma:
14.971.539
 

tárhely és domain
buszbérlés, buszrendelés
grafikai tervezés, egyedi programozás
semen extender
fordítás, fordítóiroda
Üdvözlünk a Polisz online játékban! Ez a menüpont hivatott arra hogy mindenki számára érthetővé tegye a játékot, és ha akadnak homályos foltok akkor azokat eloszlassa.

Hogy miről is szól ez a játék? Elsősorban arról hogy jól érezzük magunkat, játszunk egy jót ebben az interaktív és sokrétű rendszerben. Készíts magadnak egy karaktert, nevezed el úgy hogy ha később jól játszol mindenki rettegve ejtse ki majd ezt a nevet.

Ám ahhoz hogy dicső bajnok, vagy rettegett hős legyél először meg kell ismerkedned a szabályokkal, amely elengedhetetlen ahhoz hogy jól menjen a játék.A lenti menüpontokat elolvashatod sorban, vagy ahogy kedved tartja, mindkét esetben könnyen elsajátítod a játék kezelését!
1. Regisztráció
2. Ismerkedés a játékkal
3. Karakterlap
4. Tanulás
5. Config
6. Harc
7. Főmenü
8. A játék célja
9. FAQ (GY.I.K.)
10. Fórum - és játékszabályzat
11. Hogyan Kezdjünk játszani? Az első lépések kezdőknek!

Hogyan Kezdjünk játszani? Az első lépések kezdőknek

 

Miután megtörtént a regisztráció és beléptünk a Központunkba, egy tonna menü fog elénk tárulni.

Irány az Árnyvadász reg. menü, regeljünk le legalább 1-1 árnyvadászt minden fajból. Mindegyiknek egyből növeljük is meg a presztizsét, az sosem árt.

 

Ezután irány a KAVE, a szabályrendszer és a Fórum, mindegyiket alaposan olvassuk el, utóbbiban bátran kérdezzük játékostársainkat is. A játékban rengeteg féle taktika van, irányadónak mi itt néhányat megadunk. Az első karaktert tanítsunk egy igazi cséphadarónak. A technikákat úgy válogassuk össze, hogy a legerősebb technikát tudja, + a kivégzést, esetleg közeledést. A védésnél így csak sima védésre tudunk majd rakni(a speciális technikák elleni védést nem tudjuk választani mert a legerősebb ütő technikát alkalmaztuk). Ezzel a karakterrel a sima hentelés technikáját kell alkalmazni, nekünk kell kezdeni(ami a presztizs mértékétől függ) és egyszerűen agyonverni az ellenfelet.

A másik karinál tanítsunk speciális technikát, spec védést, kivárást és egy ütő technikát. Ennél a karakternél a taktikánkat a speciális technikára fogjuk építeni, ami ugyan minden fajnál más ezért irány a KAVE, olvassuk el melyik mit tud. A csata elején ha mi kezdünk, várjunk ki, majd a következő körben rakjuk fel a speciális technikát és üssünk egyet. Sose hagyjuk, hogy a speciális technikánk leessen, kivárással mindig meg tudjuk akadályozni. A védés pontok elosztásánál mindig a speciális védésre tegyünk hogy az ellenfél technikája minnél rövidebb ideig hasson.

 

Még egy dologra nagyon kell figyelnünk, ez pedig a Napszak. A Poliszon 3 napszakot különböztetünk meg, amelyet az Irányítótorony stilizált képének változása jelöl, alatta pedig számszerűen egy érték mutatja mennyi ideig tart még az adott időintervallum.

A karaktereink harci értékeit nagyban befolyásolja az hogy éppen milyen Napszakban vagyunk, ezért a KAVE ban található táblázatokat nézzük még át.

Ha egy megoldhatatlan problémával kerülünk szembe, vagy ugyanattól többször kikapunk, akkor nyugodtan forduljunk játékos társainkhoz, az üzenetek menü alatt, vagy írjunk a Fórumba, biztos válaszol valaki és segít nekünk.

 

Eredményes és élményekben gazdag játékot kiván, a Polisz Fejlesztő Gárdája

Jognyilatkozat
Készítők
Médiaajánlat