Fõmenü

Látogatóink száma:
15.668.459
 

tárhely és domain
buszbérlés, buszrendelés
grafikai tervezés, egyedi programozás
semen extender
fordítás, fordítóiroda
Üdvözlünk a Polisz online játékban! Ez a menüpont hivatott arra hogy mindenki számára érthetővé tegye a játékot, és ha akadnak homályos foltok akkor azokat eloszlassa.

Hogy miről is szól ez a játék? Elsősorban arról hogy jól érezzük magunkat, játszunk egy jót ebben az interaktív és sokrétű rendszerben. Készíts magadnak egy karaktert, nevezed el úgy hogy ha később jól játszol mindenki rettegve ejtse ki majd ezt a nevet.

Ám ahhoz hogy dicső bajnok, vagy rettegett hős legyél először meg kell ismerkedned a szabályokkal, amely elengedhetetlen ahhoz hogy jól menjen a játék.A lenti menüpontokat elolvashatod sorban, vagy ahogy kedved tartja, mindkét esetben könnyen elsajátítod a játék kezelését!
1. Regisztráció
2. Ismerkedés a játékkal
3. Karakterlap
4. Tanulás
5. Config
6. Harc
7. Főmenü
8. A játék célja
9. FAQ (GY.I.K.)
10. Fórum - és játékszabályzat
11. Hogyan Kezdjünk játszani? Az első lépések kezdőknek!
10. Fórum - és játékszabályzat

A Fórum egy olyan terület ahol a játékosok szabadon kibeszélhetik az élményeiket, a játékról alkotott véleményüket vagy bármi mást. Ám van egy két szabály amely mindenkire nézve kötelező érvényű, ezeknek a megszegése pedig szankciókat von maga után. Fontos megjegyezni hogy a játékban való részvétel és az ezzel járó Fórumozás NEM JOG HANEM PRIVILÉGIUM, amelyet a játék alkotói vagy a játék adminisztrátorai (a Support Team), bármikor és bárkitől megvonhat. Ezért kérünk mindenkit hogy próbáljon normálisan viselkedni, különben kénytelenek leszünk foganosítani a büntetéseket..

Lássuk a Fórumra vonatkozó főbb szabályokat (amelyeket itt nem tettünk közzé, azokról a mindenkori adminisztrátorok szabadon dönthetnek):

-Kerüljük a káromkodást, a vulgáris szavak használatát. Bár a játék rendelkezik szűrővel, ennek ellenére előfordulhat, hogy akadnak olyan szavak amelyeket nem védtünk le. Abban az esetben ha valaki a felszólítás ellenére sem fejezi be a káromkodást, a hozzászólás jogát megvonjuk.
-Tilos mindenfajta reklám, internetcím, link bemásolása a fórumba, tilos továbbá ráutaló magatartással más konkurens játékokat előtérbe helyezni, a játékosokat a játék elhagyására buzdítani.
-Tilos a Floodolás, vagyis a felesleges ismétlés.
-Tilos a designt széthúzni, ezáltal tönkretenni a Fórum használatát.
-Tilos bármilyen olyan tevékenység folytatása amely a játékot károsítja, annak értékét csökkenti.
-Tilos a Fórum bármilyen elemét, képet, programrészt felhasználni az alkotók irásos beleegyezése nélkül.
-Kerüljük a túl nagy szövegek bevágását a fórumba, ne kényszerítsünk senkit arra hogy ezeket elolvassa.
-Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy azokat a topicokat amelyek nem a játékról szólnak, régiek, vagy úgy ítéljük meg hogy feleslegesen vannak jelen a Fórumban, előzetes bejelentés nélkül töröljük.
-Kerüljük továbbá a fölösleges feszültség szítását, a pocskondiázást és más lejáratását. Aki örjöngeni akar, az menjen a nyilvános chatekre.
-Vitás esetekkor (hiba esetén,csalásnál) a supportok a játékban való bejelentésen kívül semmi egyéb bizonyítást nem vesznek figyelembe, magyarul, aki a fórumban rágalmaz, vagy bizonyítékot vág be, hogy másokat befeketítsen, a bejelentést semmisnek tekintjük, és a továbbiakban ilyesmivel nem foglalkozunk.
-Mindenkit kérünk arra, hogy az adott szobákban csak odaillő témát nyisson, különben a témát kénytelenek leszünk törölni.
-Azok a pontok amelyek értelmezhetőek a játék többi részére is automatikusan oda is érvényt nyernek.
-Emlékezz rá, hogy Te vagy a felelős a hozzászólásaidért! A fórum üzemeltetői nem ellenőrzik egyesével tartalmilag, ezért nem felelősek az üzeneteidért. Az üzenetek azok küldőjének nézőpontját, véleményét fejezik ki, amely nem szükségszerüen egyezik meg a fórum üzemeltetőinek véleményével illetve nézőpontjával. Bármely felhasználó, aki úgy érzi, hogy egy adott üzenet kérdéses lehet, jelezze a fórum üzemeltetői felé ezen véleményét, illetve az adott üzenettel kapcsolatos aggodalmát e-mailben. A fórum üzemeltetőinek jogában áll a problémás üzenetek törlése, szükség esetén az adott hozzászólást létrehozó személy kitiltása a fórum használatából. Amennyiben ez a lépés valójában szükséges, akkor ezt ésszerű határidőn belül megteszik.
-Mint a fórum felhasználója egyetértek azzal, hogy a szolgáltatás használata során nem küldök semmilyen információt ami: 'tudhatóan téves információ', illetve 'félrevezető információt', 'sértő', 'támadó', 'vulgáris', 'gyűlöletet vagy félelmet keltő', 'obszcén tartalmú', 'szexuális jellegű', 'magánszférát sértő', vagy a törvény által tiltott. Egyetértesz azzal, hogy nem küldesz szerzői jog védelme alá eső információt semmilyen formában, kivéve ha Te vagy ezen információk szerzői jogi tulajdonosa.

Játéktechnikai csalások

-F5-özés: csata gyorsítása az ablak frissítésével (nem minden böngészővel működik)
-Borg ide oda mozgás, sorozatos nem ütés a csatában: a játék tudomásunk szerint egyetlen, javításra nem került bugja
a karakter közelkerülés - eltávolodás kombinációval meg nem engedett előnyhöz jut

A karakter győzelmeinek teljes nullázása lesz a büntetés bármelyikről is legyen szó.

Végezetül álljon itt a Magyarországon hatályos 1999. Évi LXXVI. számú törvény amely a szerzői jogokat szabályozza:

33.§(1) A szabad felhasználás körében a felhasználás díjtalan, és ahhoz a szerző engedélye nem szükséges. Csak a nyilvánosságra hozott művek használhatók fel szabadon szerzői jogi törvény rendelkezéseinek megfelelően. ....

35.§(2) Magáncélra bárki készíthet a műről másolatot, ha az jövedelemszerzés vagy jövedelemfokozás célját közvetve sem szolgálja. E rendelkezés nem vonatkozik az építészeti műre, a műszaki létesítményre, a szoftverre és a számítástechnikai eszközzel működtetett adattárra, valamint a mű nyilvános előadásának kép- vagy hanghordozóra való rögzítésére.....

35.§(3) Nem minősül szabad felhasználásnak - függetlenül attól, hogy magáncélra történik-e -, ha a műről számítógéppel illetve elektronikus adathordozóra mással készíttetnek másolatot.

Jó játékot, és kellemes szórakozást kíván a
Polisz fejlesztőgárdája

Jognyilatkozat
Készítők
Médiaajánlat